d’MUN JUNIOR ANTALYA JANUARY KONFERANSI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Ortaokul öğrencilerimiz, Doğa klasiği olan d'MUN Junior January Konferansı için 14-16 Ocak'ta Antalya'da buluşuyor.

ETİKETLER : d'MUN , ortaokul , diplomat simülasyonu , dmun konferansı , ortaokul ingilizce eğitimi , münazara

Türkiye’nin her köşesinden ortaokul delegeleri katılacakları 3 günlük konferansta dünya meselelerini konuşmak ve diplomasiye ilk adımı atmak için hazırlar.

Tüm Türkiye’den Ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşecek 7th d’MUN Junior January Konferansı, 14-16 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştiriliyor. Komitelerin kapanış seremonisinde açıklanacak olan “Best Delegate” ve “Outstanding Delegate” ödülleri yanı sıra “Honourable Delegate” ve “Best Position Paper“ ödülleri kazanacak delegeleri merakla bekliyoruz. Konferans sonunda delegelerimizin aldığı d’MUN “Pearson Assured” onaylı sertifikalar dünya çapında geçerli. Bu sayede öğrencilerimiz MUN delegesi, komite başkanı ve başkan yardımcısı olarak yaşıtlarından bir adım önde olacaklar. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.