"DAMLAYA DAMLAYA MAT OLUR" ÇOKLU MASA SATRANÇ GÖSTERİSİ

Kampüslerimizde 22 Mart Dünya Su Günü satranç bölümünün simültane karşılaşmaları ile çok daha heyecanlı kutlandı.

ETİKETLER : satranç , turnuva , chess , tsf , satranç eğitimi , dünya su günü satranç turnuvası , simültane satranç

Dünya Su Günü karşılaşmalarında "Damlaya damlaya göl olur" anlatımında olduğu gibi, hamle hamle mata ulaşıldığı vurgusu yapıldı. Bir oyuncunun birden fazla oyuncu ile eş zamanlı maç yaptığı çoklu masa satranç gösterilerinde öğrencilerimiz başarılı performans sergilediler.

Öğrencilerimizin birden fazla oyuncu ile aynı anda maç yapabilmesi öğrencilerimizin aldıkları satranç eğitiminin ne kadar verimli olduğunu da gösterdi. Turnuvaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.