DENİZLİ DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ OYUNCU ALPER TÜREDİ’Yİ AĞIRLADILAR

Denizli Doğa Okulu t-MBA Öğrencileri, "Bir Dileğim Var" sosyal sorumluluk projesinin yaratıcısı ve aynı zamanda oyuncu olan Alper Türedi'yi konuk etti.

ETİKETLER : alper türedi , oyuncu , t-mba , seminer , sosyal sorumluluk , proje , bir dileğim var

t-MBA, iş projelerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor. Bu projeleri destekleyici seminerlerden biri olarak Denizli Doğa Koleji’nde düzenlenen seminer duygu dolu anlara sahne oldu. Kanser hastası olan kızını kaybeden Alper Türedi, kanser hastası çocuklara umut vermek için yapmış olduğu projeyi anlatırken öğrencilere ve öğretmenlere duygusal anlar yaşattı. t-MBA öğrencilerinde farkındalık yaratmaya çalışan seminer konuğu Alper Türedi'yi dikkatle dinlendi. t-MBA öğrencileri tarafından Alper Türedi’ye çiçek ve plaket takdimi yapıldı ve seminer, fotoğraf çekimiyle son buldu.