DOĞA KOLEJİ 1, 2 VE 3. SINIFLAR ONLINE SATRANÇ TURNUVASI 13 HAZİRAN'DA!

Geleneksel Doğa Koleji Satranç Turnuvası bu yıl online olarak gerçekleşiyor. 13 Haziran'daki turnuva, tüm 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin katılımına açık olacak.

ETİKETLER : satranç , turnuva , chess , satranç eğitimi , covid 19 , online eğitim , online satranç turnuvası

Doğa Kolejinin her yıl bölge bölge yurdun dört bir yanında düzenlediği Geleneksel Satranç Turnuvası bu yıl COVID-19 tedbirleri kapsamında online olarak düzenleniyor. Lichess.org web sitesi üzerinden 13 Haziran'da online düzenlenecek turnuva tüm kampüslerimizin katılımına açık olup ilk 3'e giren öğrencilerimiz kupa ile ödüllendirilecektir.

Online Kayıt Süreci
Online Satranç Turnuvası katılım sürecini anlatan turnuva yönergesi okunur.
Turnuvaya kayıt yapmak için iletilen ‘Veli Bilgilendirme’ okunur.
Lichess turnuvasına nasıl kayıt yapılır? Örnek video izlenir. Video için tıklayınız...
 Velimiz bilgiler doğrultusunda, verilen link ile yönlendirileceği Lichess.org sitesinden öğrencimizin turnuvaya kaydını gerçekleştirir.
Öğrencimiz turnuva tarihine kadar lichess de bol bol maç yaparak turnuvaya hazırlanır.

13 Haziran 2020 Cumartesi / www lichess.org

1. Sınıflar 11.00
2. Sınıflar 14.00
3. Sınıflar 17.00

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

DOĞA KOLEJİ ONLINE SATRANÇ TURNUVA YÖNERGESİ 1.Sınıflar Kategorisi
DOĞA KOLEJİ SATRANÇ TURNUVASI Kayıt Bilgilendirme Yazısı 1. Sınıf