DOĞA KOLEJİ BEYKOZ KAMPÜSÜNDE İFTAR YEMEĞİ

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile yönetim kadrosu, Doğa Koleji Beykoz Kampüsünde gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi.

ETİKETLER : iftar , doğa koleji iftar

Yeni eğitim-öğretim yılına dair hedeflerin konuşulduğu yemeğin ardından Genel Müdür Ali Rıza Lüle, 2018-2019 eğitim-öğretim yılını değerlendirdi. Doğanın içinde yer alan Beykoz Kampüsünün muhteşem atmosferinde gerçekleşen iftar yemeğine Doğa Kolejinin tüm akademik kadrosu katıldı.

Yeni Döneme Şimdiden Hazır!

Doğa Koleji, güçlü akademik kadrosu ve yabancı dil ağırlıklı eğitim anlayışıyla, klasik eğitim anlayışı kalıplarını yıkarak, eğitim modellerini yeniden şekillendirirken; sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetleriyle, öğrencilerin interaktif olarak eğitim sürecine katılmasını sağlıyor. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında öğrenci sayısı hedefini 90 bine, kampüs sayısını ise 130’a çıkaracak.