DOĞA KOLEJİ, ÖĞRENCİLERİNE SORUYOR; "İNGİLİZCE HAYATININ NERESİNDE?"

Doğa Okulu Lise İngilizce Bölümü'nün yeni projesi Challenge of The Week ile İngilizce, Doğa Okulu öğrencilerinin hayatlarının bir parçası olmaya devam ediyor.

ETİKETLER : ingilizce , Challenge of The Week , İngilizce Hayatının Neresinde , proje , yabancı dil eğitimi

Yaşayarak öğrenme modeli eğitim içeriği ile örtüşen, öğrencilerin İngilizce bilgi ve becerilerinin ürüne dönüşmesini sağlayan Challenge of The Week projesi kapsamında öğrencilere, her hafta hayatın içinden, günlük hayata dair belli yarışma koşulları sunuluyor.

Eğitimde ailenin ve sosyal çevrenin etkileri göz önüne alınarak şekillenen yarışma içerikleri ile öğrencilerimiz “sosyal duyarlılık, yardımseverlik, özgüven, saygı, empati” gibi değerleri geliştirirken, İngilizce bilgilerini kullanarak birbirleri ile yarışmaya devam ediyorlar.