DOĞA KOLEJİ t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN KENDİLERİNE GELEN MEKTUBA ANLAMI CEVAP

Ege Bölgesinde bulunan Doğa Koleji Bergama, Mavişehir, Manisa, Aydın kampüslerimizin Öğrenci Meclisleri tarafından Denizli’nin Çivril ilçesinde bulunan Atasay Kamer Hatip Ortaokulu’na 1000 adet kitap bağışı yapıldı.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , kitap yardımı , yardım kampanyası , lise meclisleri , t-mba , öğrenci meclisleri

Denizli’nin Çivril ilçesinde bulunan Atasay Kamer Hatip Ortaokulu öğrencisinden Doğa Koleji Öğrenci Meclislerine gönderilen duygu dolu mektup ile boş olan kütüphane raflarını doldurmak için istediği kitap çağrısı öğrencilerimiz tarafından cevap buldu. Öğrenci Meclislerimizin topladıkları 1000 adet kitap yine öğrencilerimiz tarafından okula götürülerek boş olan kütüphane raflarına yerleştirildi.

Mektubunu “Bu mektubu yazana dek anlattıklarım birer hayaldi, umarım siz okuyana dek hayallerim gerçeğe dönüşür” sözleri ile bitiren Atasay Kamer Hatip Ortaokulu öğrencisi karşısında ellerinde kitapları ile onları ziyarete gelen meclis öğrencilerimizi görünce büyük bir mutluluk yaşadı.

Okul idaresi, Doğa Koleji öğrencilerinin sosyal farkındalığı ve mektuba olan anlamlı cevaplarından dolayı oldukça memnun olduklarını belirtti ve öğrencilerimiz ile birlikte hatıra fidanı dikti. Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan tarafından takdim edilen plaket Ege Bölge Doğa Koleji Öğrenci Meclislerini gururlandırdı.