DOĞA'NIN VEFAKAR TORUNLARINDAN BÜYÜKLERİNE YENİ YIL SÜRPRİZİ!

Doğa Okulları Ataşehir 3 Bilim Kampüsü Meclis Öğrencileri, Darülaceze’de yaşamını sürdüren değerli büyüklerini okullarında ağırlayarak yeni yıl etkinliği organize etti.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , darülaceze , yeni yıl , etkinlik , organizasyon , sosyal sorumluluk , konser , ataşehir 3 kampüsü

Duygusal anların yaşandığı organizasyonda meclis öğrencileri, Türk Sanat Müziği konseri ile saygıdeğer büyüklerine "hoş geldiniz" dedi.  Şarkılara eşlik eden misafirlerimiz, öğrencilerimiz ile sahnede dans ederek unutulmaz anlar yaşadı. Konser sonrası, organize edilen kokteyl alanında öğrencilerimiz, büyükleri ile hem sohbet etti hem de misafirleri için hazırladıkları hediyeleri takdim etti. Öğrencilerimizin bin bir emekle hazırladıkları etkinlik karşısında gözyaşlarını tutamayan değerli büyüklerimiz unutulmaz bir gün yaşadıklarını belirterek kendileri için özel hazırlanan bu etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirttiler.