DOĞA ÖĞRENCİLERİ, BEŞİKTAŞ’IN EFSANEVİ BASKETBOL OYUNCULARINI KONUK ETTİ

Beşiktaş Basketbol takımından iki başarılı basketbolcu Muratcan Güler ve Mr. Jajuan Johnson t-MBA seminer konuğu olarak Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi Kampüsü’nde konuk olarak seminere katıldılar.

ETİKETLER : beşiktaş , beşitaş tv , basketbol , Muratcan Güler , Jajuan Johnson , Dilara Elver , çeviri , t-mba , Spor ve Kariyer

Düzenlenen seminerler ile öğrencileri kariyer hedefleri konusunda aydınlatmayı hedef edinen t-MBA, sporcu olmak isteyen öğrencilerini konu alan “Spor ve Kariyer” konulu seminerinde renkli anlara sahne oldu. Beşiktaş Basketbol Takımı oyuncularından Muratcan Güler ve Mr. Jajuan Johnson, kariyer başarılarından, meslek hedeflerinden bahsettiler. t-MBA öğrencilerinin sorularını yanıtlayan oyuncular sporcu gençlere önemli tavsiyelerde bulundular. Kampüs içerisinde bulunan bilim katında, gerçekleştirilen etkinlikleri dinleyen Johnson ve Güler, t-MBA öğrencilerinin anlattıkları ile şaşkınlıklarını gizleyemediler. t-MBA eğitiminin detaylarını ve önemini t-MBA öğrencilerinden dinleyen Türkiye’nin gözde oyuncuları, öğrencilerin çok şanslı ve başarılı olacaklarına inandıklarını söylediler. t-MBA öğrencilerinin düzenlediği seminere katılan Mr. Jajuan Johnson’a 10. Sınıf öğrencisi Dilara Elver özel simultane tercüme yaptı.

Beşiktaş Spor Kulübü’nün ve Türk Basketbolu’nun önemli oyuncuları olan Muratcan Güler ve Mr. Jajuan Johnson için özel video hazırlayan t-MBA öğrencileri duygu dolu anlar yaşadılar. Hiç bir ayrıntı kaçırılmadan düzenlenen bu organizasyondan çok mutlu ayrıldıklarını dile getiren oyuncular, öğrencilerle resim çektirdiler. t-MBA öğrencilerinin çekildikleri resimler, sosyal medyada büyük ses getirdi. Beşiktaş TV’nin de çekim için hazır bulunduğu seminer plaket ve çiçek takdimleri ile sona erdi.