DOĞA ÖĞRENCİLERİ d’MUN AYRICALIĞINI YAŞIYOR!

Model United Nations (Model Birleşmiş Milletler) Dünyanın pek çok ülkesinde öğretim programlarının bir parçası olarak genç zihinlerde dünya meseleleriyle ilgili farkındalık yaratma ve uluslararası ilişkiler konusunda ortak akıl yürütme kazanımları hedeflenerek gerçekleştirilen en önemli eğitim öğretim faaliyetlerinden biridir.

ETİKETLER : d'MUN , konferans , ayrıcalık , mun , UNA USA , Harvard MUN , Model Birleşmiş Milletler

Doğa Okulu Lise ve Ortaokul İngilizce bölümlerinde 7 yıldır faaliyet gösteren MUN kulüpleri, UNA USA ve Harvard MUN konferanslarının da aralarında bulunduğu pek çok uluslararası organizasyona katılmış, 11 ulusal d’MUN konferansı düzenlemiştir.

Evrensel değerlere karşı farkındalık yaratan d’MUN konferansları, öğretim programımızın bir parçası olarak öğrencilerimize Dünya vatandaşlığı yolunda önemli kazanımlar sunuyor. MUN konferanslarına katılan öğrencilerimiz başarılı delegasyonlar yaparak vizyon ve sorumluluk sahibi, sorunlara karşı pratik çözümler üretebilen, empati kurabilen, farklı bakış açılarına saygılı ve özgüveni yüksek bireyler olma yolunda hızla ilerliyorlar.

2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılında 1300 delegenin katılımıyla 5 d’MUN Konferansı düzenleyecek olan Doğa Okulu Ortaokul ve Lise İngilizce Bölümleri, öğrencilerini Model Birleşmiş Milletler ayrıcalığı ile buluşturmanın gururunu yaşıyor!

d’MUN İlkbahar Dönemi Konferansları

• d’MUN Senior : 15 - 17 Mart 2015