DOĞA ÖĞRENCİLERİ IBM İLE IOT DÜNYASINA GİRİŞ YAPIYOR!

IBM'in bulut üzerinde geliştirdiği hizmet platformu olan Bluemix ile öğrencilerimiz, fikir ve projelerini hayata geçiriyor.

ETİKETLER : IBM , IOT , bilişim teknolojileri , yazılım , ders , bluemix , Internet Of Things , proje , platform

Öğrencilerimiz zengin platform seçeneği ile IOT Dünyasına giriş yaparak kendi uygulamalarını geliştirme fırsatı yakalayıp, zihinsel düşünme becerilerini en üst düzeyde kullanabilecekler.

Bilim Kampüslerimizde Lise öğrencilerimiz ile yapacağımız IBM Bluemix dersleri ile öğrencilerimiz Internet Of Things proje uygulamalarının nasıl yapıldığını kavrayarak, zihinsel düşünme becerisini geliştirecek projeler ile geleceğin öğrenme yöntemleri ve uygulamaları ile Bilişim Teknolojileri ve Yazılım derslerinde yaratıcılığın sınırlarını zorlayacaklar.