DOĞA ÖĞRENCİLERİ IBM’İN WATSON PROJESİYLE İLK TANIŞANLAR ARASINDA

Amerika'nın gözde eyaletlerinden San Francisco’da yer alan Silikon Vadisi eğitim gezisinde Doğa Okulu yine bir ilke imza attı.

ETİKETLER : IBM , Watson , proje , konferans , silikon vadisi , amerika , san fransisco

IBM (International Business Machines) şirketinde eğlenceli ve öğretici olan konferansta Doğa Koleji öğrencileri oldukça keyifli zaman geçirdi. IBM’in üst düzey yöneticileri IBM'in Watson projesinden bahsetti. Bu proje insan beyninin teknolojiyle birleşmesiyle birlikte insanlarla bilgisayarlar arasında yeni bir ortaklık sağlayan bilişsel bir sistem olarak tanıtıldı ve öğrencileri çok etkiledi. 2 saatlik konferansta soru cevap kısmıyla aldığı ilginç bilgiler öğrencilerin birçok alanda bilgi sahibi olmasını sağladı. Her zaman ilklerin koleji olan Doğa Koleji, IBM‘in Watson projesini dünyada ki birçok kişiden daha önce öğrenerek farklılığını ortaya koydu.