DOĞA ÖĞRENCİLERİ İLK İŞ GÖRÜŞMELERİNİ İNGİLİZCE OLARAK OKULLARINDA GERÇEKLEŞTİRİYORLAR!

Doğa Okulları Lise İngilizce Bölümü olarak her yıl, aylık, haftalık ve dönemlik etkinlikler ile yabancı dil öğreniminin sürekliliğini ve kalıcılığını sağlıyoruz.

ETİKETLER : iş görüşmesi , t-mba , ingilizce , lise , cv , etkinlik , Job Interview , yabancı dil

Bu etkinliklerimizden “Job Interview” çalışması ile öğrencilerimiz ilk iş görüşmelerini okullarında gerçekleştiriyorlar. İngilizce becerilerini günlük ve akademik her alanda aktif kullanabilen öğrencilerimiz İngilizce yapılan iş görüşmelerinde resmi dil becerilerini kullanma şansı bulurken gelecekteki iş hayatlarında karşılaşabilecekleri durumlara da hazırlanıyorlar.

Öğrencilerimiz, İngilizce hazırlanan iş ilanlarından ilgilerine yönelik olan mesleklere özgeçmişleri ile başvuru yapıyorlar. Yapılan elemelerden sonra sözlü iş görüşmeleri gerçekleştiriliyor. Öğrencilerimiz bu çalışma ile İngilizce becerilerini sosyal ve akademik ortamlarda kullanma şansı buluyor.