DOĞA ÖĞRENCİLERİ SATRANÇ TURNUVASINDAN KUPALARLA DÖNDÜ!

Doğa Okulu öğrencileri erken yaşta başladıkları satranç eğitimlerini kazandıkları kupalar ile taçlandırdılar. İstanbul Doğa Kampüsleri olarak katıldığımız 2014 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği'nde yılın ilk satranç kupalarını okullarımıza taşıdık.

ETİKETLER : Satranç Turnuvası , satranç , yarışma , turnuva , Mina Atak , Bahçelievler Belediyesi Siyavuşpaşa Spor Kompleksi

Gelecek vaadeden kızlarımız üstün performansları ile kazandıkları kupaları çoşkuyla aldılar. 8 yaş kızlar kategorisinde Doğa Okulu Acıbadem Bilim Okulu ğrencisi Mina Atak'ın liste başı olan sporcuya karşı aldığı galibiyet satranç camiasında gümdem oldu. 24 Ekim 2014 Cuma günü başlayan 2014 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği 29 Ekim 2014 tarihinde son tur maçları ve kapanış töreni ile sona erdi. 2 grupta 6 gün düzenlenen turnuvaya bu yıl 1055 sporculu rekor katılımla Bahçelievler Belediyesi Siyavuşpaşa Spor Kompleksi'nde gerçekleşti. Turnuvada ilk 3 dereceyi alan sporcular kupa-madalya, tüm 7 yaş sporcuları madalya ödülü kazandı. Turnuvayı tamamlayan tüm sporcularımız 2015 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. Emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimizi başarılarınından dolayı kutlarız. Kendilerine Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.