DOĞA ÖĞRENCİLERİNDEN ERZURUM KÖY OKULLARINDAKİ KARDEŞLERİNE YARDIM KAMPANYASI

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi matematik öğretmeni Sema Bayraktar tarafından oluşturulan ve Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi öğrenci meclisi tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesi ile Erzurum köy okullarındaki kardeşlerimizi yılbaşı öncesi yalnız bırakmadık.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , t-mba , öğrenci meclisi , yardım , kampanya , proje , yeni yıl , erzurum hınıs lisesi

Erzurum Hınıs Lisesi öğretmenlerinin yardımı ile ihtiyaçları tespit edilen kardeşlerimize Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli hediyeler hazırladı. Öğrenci Meclisi tarafından paketlenen hediyeler önce Erzurum Hınıs Lisesi öğretmenlerine oradanda köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıldı. Hediyeleri açtıklarında mutlulukları gözlerinden okunan kardeşlerimizin yeni yılını kutlar, projemize destek veren Erzurum Hınıs Lisesi öğretmenlerine tesekkür ederiz.