DOĞA ÖĞRENCİSİ SQUASH SPORUNDAKİ BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURUYOR!

Doğa Okulları Avcılar Bilim Kampüsü 10. sınıf öğrencisi Can Taştan, ülkemizde gelişmekte olan sporlar kategorisinde yer alan squash sporunda kazandığı başarılarla göz dolduruyor.

ETİKETLER : Spor , başarı , can taştan , squash , uluslararası , turnuva , avcılar kampüsü

2010 yılından günümüze kadar dört Türkiye Şampiyonluğu ve bir Türkiye 3.'lüğü kazanan öğrencimiz, ülkemizi uluslararası müsabakalarda da başarıyla temsil ediyor. Can, 2013'te Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen 13 yaş altı turnuvada 3. oldu. Bu başarısından sonra, Avrupa Squash Federasyonu bünyesinde Fransa, Almanya, Hollanda, İtalya, Macaristan, Hırvatistan'da gerçekleştirilen turnuvalara katıldı ve Avrupa sıralamasında 31. sıraya yükseldi. Genç sporcumuz 2012 yılında Avrupa 15 yaş altı Squash şampiyonasında ülkemizi temsil ederek milli oldu. Öğrencimizi tüm başarıları için tebrik ediyoruz.