DOĞA OKULLARI “8. ULUSLARARASI DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI FORUMU ” LONDRA’DA BULUŞUYOR!

Başarı=Doğa anlayışını benimseyen, yenilikçi fikirleriyle eğitime farklı bir bakış açısı getiren, geliştirdiği eğitim modelleriyle hem Türkiye’de, hem de dünyada eğitim sektörünün lideri olan Doğa Okulları’nın Doğa Nesli öğrencileri olarak her projemizle, her çalışmamızla ses getirmeye, ilklere imza atmaya devam ediyoruz.

ETİKETLER : Uluslararası Demokrasi ve İnsan Hakları Forumu , Sosyal Medya ve Vatandaşlık Bilinci , Jonathan Leader Maynard , Lordlar Kamarası , Hasan Bin Shaheen

t-MBA eğitim modeliyle geleceğin iş dünyasında aktif rol almaya, Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmaya hazırlanan biz Doğa Nesli öğrencilerinin özgür düşünebilen, düşündüklerini rahatlıkla ifade edebilen, başkalarının haklarına saygı duyan, farklılıkları kabul eden, bilinçli, sorumluluk ve özgüven sahibi bireyler olabilmemiz adına düzenlenen “8. Uluslar arası Demokrasi ve İnsan Hakları Forumu”, 20 Mayıs 2014 tarihinde Londra’da Lordlar Kamarası’nda yapılacak. Aynı zamanda programın moderatörlüğünü yapacak olan Barrister Hammad Baig başta olmak üzere, Lord Ahmet Nazir, LSE’de öğretim üyesi olan Dr. Bill Kissane, Oxford Üniversitesi Araştırma Görevlisi Jonathan Leader Maynard ve Uluslararası Münazara Derneği Başkanı Hasan Bin Shaheen gibi İngiliz medya dünyasının ünlü isimlerinin ve aydınlarının yanı sıra Kurtköy Doğa Okulu öğrencisi Yağmur Şentürk’ün de konuşmacı olarak yer alacağı program, yarın saat 10.30’da başlayacak. Demokrasi’nin beşiği Londra’da, İngiltere’nin meşhur parlementosu Lordlar Kamarası’nda yapılması planlanan forumda bu yıl “Sosyal Medya ve Vatandaşlık Bilinci” konusu konuşulacak.

8. Uluslararası Demokrasi ve İnsan Hakları Forumu  8. Uluslararası Demokrasi ve İnsan Hakları Forumu

İngiliz medya dünyasının, aydınlarının katılımıyla yarın Lordlar Kamarası’nda yapılması planlanan; “Sosyal Medya ve Vatandaşlık Bilinci” konusuna yeni bir bakış açısı getirecek olan “8. Uluslararası Demokrasi ve İnsan Hakları Forumu”nu, sabırsızlıkla bekliyoruz.