DOĞA OKULLARI ANKARA KAMPÜSLERİ, BAŞBAKANIMIZIN AÇILIŞINI YAPTIĞI “KOSGEB GİRİŞİMCİLİK ÖDÜL TÖRENİ” NDE!

KOSGEB’in gelenekselleşen KOBİ ve Girişimcilik Ödül Töreni’nin bu yıl 4.’sü, Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , ankara kampüsleri , kosgeb , ahmet davutoğlu , girişimcilik , fikri ışık , lütfi elvan , ödül töreni

Başbakan Davutoğlu’na; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık ve KOSGEB Başkanı Sayın Recep Biçer eşlik ederken çok sayıda üst düzey bürokrat, milletvekili ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de törende hazır bulundu.

Doğa Okulları Ankara Kampüsleri öğrenci meclislerinin de katıldığı törende, öğrenciler Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı konuşmayı dinlediler. Yaptığı konuşmada gençlere ve genç girişimcileri önemsediğini ifade eden Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, “Girişimcilik bizim en öncelikli maddelerimiz arasında yer almaktadır. Girişimcilerin önündeki engelleri kaldırıp girişimci havuzumuzu genişletiyoruz. İş kurmak ya da işini kurmak isteyen girişimci artık kendi işine odaklanabiliyor. Bizim en büyük kaynağımız genç ve dinamik nüfusumuzdur.” dedi.

KOSGEB Başkanı Recep Biçer’le sohbet eden öğrenciler, t-MBA'i anlattılar. Girişimcilik eğitimi kapsamında da yıl içerisinde birçok işadamı ile gerçekleştirdikleri seminer organize ettiklerini ifade eden öğrenciler Sayın Biçer’ den takdir aldılar.