DOĞA OKULLARI ANKARA KAMPÜSLERİ, MARKA İKLİMİ YARATACAK FESTİVALE BU YIL DA DESTEK OLUYOR!

Bilim ağacının gölgesinde markalar geleceğe dönüyor. Doğa Okulları Ankara Kampüsleri'nin desteklediği, ATO’nun düzenlediği Ankara Marka Festivali, 14–15–16 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara Congresium’da gerçekleştirilecek.

ETİKETLER : ankara marka festivali , ankara doğa kampüsleri , ato , amf , ankara etkinlik , inovasyon

Doğa Okulları Ankara Kampüsleri'nin desteklediği, ATO’nun düzenlediği Ankara Marka Festivali ile Türkiye, marka gezegeninde güçlü bir ülke olma yolunda hızla ilerliyor. Bilim ve teknolojiyi kaldıraç olarak kullanıp dünyayı istila eden markaların arasına karışıyor. Festival bu sene, marka inşası, marka kimliği, marka yaratma, nasıl marka olunur, tutundurma ve marka stratejileri, marka – patent koruma, AR – GE, teknoloji, marka aşkı ve sadakati, marka şahsiyeti, marka ve tüketici hakları, marka ve bilim kurgu ilişkisi, marka yaratmada bilimin rolü konularını ele alıyor. İlham veren isimler de iyi fikir, inovasyon, yaratıcılık, ilham, bilim, sanatçı ruh, sportmen tavır, hikaye yaratma, eğitim, kişisel gelişim, ekip ruhu, yarışmacı ruh, inanmışlık, deneyim, bencmarking, başarı öyküleri ve gençlik üzerine konuşuyor.

Doğa Okulları, konuşmacılar arasında bir çok ünlünün ve iş dünyasının önde gelen isimlerin buluştuğu festivale destek veren tek eğitim kurumu olmanın mutluluğunu yaşıyor.

İlham Veren İsimler Marka Gezegeninde Buluşuyor

Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde 14–15–16 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara Congresium’da gerçekleştirilecek AMF, bu yılki temasıyla markaları geleceğe götürüyor. Markalar bilim ve teknolojinin öncülüğünde fantastik yolculuğa çıkıyor.

Festival, bir yandan bilimin ışığıyla aydınlanan markaları mercek altına alıyor. Diğer yandan ise yerleşik şirketlere, gençlere, startup – kuluçka girişimlere bilim teknolojiye dayalı yeni bir yol öneriyor. Bilimin ışığında aydınlanan yeni yolculuğunda ‘’Geleceğe Dönmek, Geleceğe Yürümek ve Geleceğe Varmak’’ kavramlarını yanına alıyor.