DOĞA OKULLARI AVEA TEKNOLOJİ MERKEZİ GEZİSİ

Doğa Okulu t-Mentor öğrencileri AVEA Teknoloji Merkezi’ne yaptıkları ziyarette iletişim teknolojisindeki son gelişmeleri yakından inceleme fırsatı yakaladı.

ETİKETLER : AVEA , t-Mentor , teknoloji merkezi , Coşkun Şahin , Ömer Ömeroğlu , AR-GE , ziyaret , Can İpekli

AVEA Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin tarafından ağırlanan t-Mentor öğrencilerimiz öncelikle Şahin ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler. Söyleşi sırasında teknolojideki gelişmelerin iletişim sektörüne getirdiği yenilikler üzerinde bilgi aldılar. Söyleşinin ardından merkezi gezen öğrencilerimiz yeni teknoloji ürünlerini tecrübe ettiler. Teknoloji merkezi yetkilileri geliştirmekte oldukları ürünler hakkında öğrencilerimize bilgi verdiler ve öğrencilerimizin sorularını cevapladılar.

Doğa Okulu Bilgi Teknolojileri Müdürü Ömer Ömeroğlu ile AVEA Kurumsal İş Birimi Direktörü Can İpekli’nin yaptıkları görüşmede ise yeni bir işbirliği planlanarak, t-Mentor öğrencilerimiz ile iletişim konulu bir AR-GE birimi oluşturulmasına karar verildi. Bu işbirliğinin amacı AVEA tarafından hayata geçirilmek üzere teknoloji alanında genç fikirler tarafından projeler üretilmesini desteklemek. Teknoloji merkezi gezisi ardından öğrencilerimiz kafeteryada kendilerine sunulan ikramlar eşliğinde gün boyu edindikleri izlenimleri birbirleriyle paylaştılar. Öğrencilerimize bu hem keyifli hem faydalı gezinin ardından AVEA tarafından günün anısına özel hediyeler sunuldu.