Haber ve Etkinlikler

DOĞA OKULLARI AVRUPA'NIN EN İYİSİ OLMAK İÇİN YARIŞIYOR; “EUROPEAN BUSINESS AWARDS”

Doğa Koleji, sponsorluğunu RSM International’ın yaptığı “European Business Awards”’de “National Public Champion” için yarışıyor.

ETİKETLER : türkiye şampiyonu , european business awards , national public champion , başarı , kurumsal başarı
Yarışmanın ilk etabında ülke genelinde “NATIONAL CHAMPION” seçilen Doğa Koleji, kendi şirket başarı videosunun girişini yapmıştı. Halk oylaması için diğer ülkelerin “NATIONAL CHAMPION” seçilen şirketleriyle yarışacak. 14 Ocak’ta Türkiye için en çok oyu alan şirket “NATIONAL PUBLIC CHAMPION” seçilecek. Oylamanın ilk aşaması 11 Kasım’da başlayıp 2 Ocak’ta sona eriyor. İkinci halk oylaması 14 Ocak’ta başlayıp 25 Mart’ta bitecek. Bu aşamada, “European Public Champion” seçilecek ve duyurusu Mayıs 2014’te Awards Gala gecesinde yapılacak.

Oy Kullanmak için;

Linke tıklayıp açılan sayfaya mail adresinizi yazın ve "Vote" butonuna basın. Daha sonra mail adresinize gelen linki tıkladığınız an oyunuzu kullanmış oluyorsunuz. (Videoyu lütfen "Google Chrome" tarayıcısında açınız.)

UĞUR GAZANKER, Doğa Okulu - CEO: “7 haftalık bir periyotta halkımızın en başarılı en favori şirkete oy vermesi ile bu süreç başlayacaktır. Doğa Koleji’nin sunmuş olduğu videoyu izleyin ve bize oy verin! Bu oylar, velilerimizin ve öğrencilerimizin bizim başarımızı tescillemeleri anlamına gelecektir."

ADRIAN TRIP, EUROPEAN BUSINESS AWARDS – CEO: “Halk oylaması bu yarışmanın en önemli bölümüdür. Başarılı girişimci şirketlerin Avrupa çapında kendi başarılarını daha geniş bir ağda yayacaktır. Geçen sene 35.000 oy ile çok büyük bir başarıya imza attık. Bu yılın videoları Avrupa’daki uzun yıllar başarısını sürdürmüş bazı şirketlerdir. Umarız ki kendi ülkenizdeki ve diğer ülkelerdeki bu başarılı şirketlerin videolarını izlemeye zaman ayırabilirsiniz.”

527 National Champion seçilen şirketler tüm Avrupa’da 31 ülkeyi temsil etmektedir. 14 Ocak’ta European Business Awards jüri üyeleri 100 Ruban d’Honneur belirleyecek. Aynı zamanda, 2014 Mayıs ayında 10 European Business Awards kategorilerinden seçilecek olan finalistler European Public Champion olarak Gala kutlamasında duyurusu yapılacak.

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL