DOĞA OKULLARI BETT SHOW'DA FIRTINA GİBİ ESTİ

Londra ile özdeşleşmiş fuar alanı London Excel'de düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji ve eğitim fuarında dördüncü kez yer alan Doğa Okulu dünyanın dört bir yanından gelen binlerce kişiye t-MBA Dijital'i anlattı.

ETİKETLER : t-MBA Dijital , t-mba , bett , fuar , Gökhan Görgülü , Selin Örücü , Bora Özönder , Global Youth Network

Dört gün süren fuar boyunca Rusya, Finlandiya, Lübnan, Hollanda gibi ülkelerden gelen t-MBA Dijital öğrencileri ve Global Youth Network öğrencileri ile B77 standında sunumlarını gerçekleştiren t-MBA öğrencileri Gökhan Görgülü, Selin Örücü ve Bora Özönder, fuarın son gününde çok önemli bir ilke imza attılar. Fuara katılan önemli şirketlerin sunumlarının gerçekleştiği BETT Secondary Arena'da yüzlerce kişiye t-MBA Dijitali anlatma fırsatını yakalayan t-MBA ve GYN öğrencileri, uluslararası arenada prestiji yüksek bu etkinlikte dinleyenleri kendilerine hayran bırakmayı başardılar. Fuar boyunca binlerce kişiye sunum yapan öğrenciler BETT Secondary Arena'da yaptıkları sunumla fuara noktayı koydular.