DOĞA OKULLARI BURSA ÇEKİRGE KAMPÜSÜ “GİRİŞİMCİLİK DOĞA’MIZDA VAR” DEDİ!

t-MBA dersleri kapsamında Çekirge Doğa Kampüsü’nün organize ettiği “Girişimcilik Doğa’mızda Var” Zirvesi, Bursa Baia Hotel ve Google Partneri AdWorld Advertising Network sponsorluğunda öğrencilerin büyük beğenisi ile gerçekleşti.

ETİKETLER : girişimcilik zirvesi , doğamızda var , çekirge kampüsü , t-mba , öğrenci meclisleri , network

t-MBA öğrencileri, Girişimcilik ve İnovasyon derslerinde aldıkları bilgi ve altyapıdan yola çıkarak “Girşimcilikte Network’ün Önemi” konulu bir zirve gerçekleştirdiler. Zirve, öğrencilerin gerçekleştirdiği sponsorluk görüşmeleri neticesinde Bursa Baia Hotel’de yapıldı. Çekirge Doğa Kampüsü Öğrenci Meclisleri Onursal Başkanı Berat Karduman ve Uludağ Üniversitesi Girişimcilik Kulübü Başkanı Kutluhan Çeviker’in moderatör olduğu zirvede JCI Dünya Baş Danışmanı İsmail Haznedar, Google AdWorld Partner Kurucusu Emin Aydan, Kozaş Kozmetik Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ecz. Dermo Kozmetolog Neslihan Şahin ve Scorp Global Ortaklık Uzmanı Haliskan Yurtyapan konuşmacı olarak katıldılar. İş yaşamlarında girişimci ruhun ve özgüvenin önemine vurgu yapan konuşmacılar, başarıyı yakalamanın altın kurallarından birisi olan iş ağını geliştirmenin açacağı fırsatları kendi deneyimlerine değinerek anlattılar. Konuşmacıların birbirinden ilginç ve başarılarla dolu hikayeleri öğrenciler tarafından büyük ilgiyle dinlendi. Bu başarı hikayeleri öğrencilerin kendilerine inanmaları yönünde motive edici nitelikteydi.

Zirve sonunda etkinliğin hazırlıklarında görev alan t-MBA öğrencileri de sahnede yer aldılar. Konuşmacılara plaketleri ve içerisinde fidan bulunan hediye paketlerinin takdim edilmesiyle program son buldu.