DOĞA OKULLARI İLE OLİMPİYAT HEYECANI ADANA ve KONYA’DA

Doğa Okulu sponsorluğunda düzenlenen M1 AVM Olimpiyat Oyunları ile Adana ve Konya’da sporun heyecanı ve eğlencesi yaşanacak.

ETİKETLER : olimpiyat , spor , M1 , AVM , Kid’s Athletics , Adana , Konya , sponsor , etkinlik , turnuva

M1 AVM’de gerçekleşecek olan Olimpiyat Oyunları’nda sporun farklı dallarında yarışmalar ve turnuvalarla ziyaretçiler heyecan dolu mücadeleler izleyecek.

23-24-25 Mayıs Adana M1 AVM’de, 30-31 Mayıs-01 Haziran tarihlerinde Konya M1 AVM’de yapılacak olan Olimpiyat Oyunları boyunca Doğa Koleji standında birçok etkinlik gerçekleşecek.

Atletizmi oyunla birleştiren Kid’s Athletics etkinliği ile çocuklar hem yarışacak hem atletizm yeteneklerini keşfedecek; geleneksel çocuk oyunları ile eğlenecek; çeşit çeşit maket yapacak; hulahop ve topaç çevirme yarışı yapacak; ekoloji etkinliğinde rengarenk saksılara çiçek ekecek; boyama kitapları ile hem eğlenecek hem öğrenecek. Ayrıca stantları ziyaret eden çocuklar maskeler ve sürpriz hediyeler alacak.

Doğa Okulu İLE OLİMPİYAT HEYECANI ADANA ve KONYA’DA