DOĞA OKULLARI MECLİS ÖĞRENCİLERİ İLK BASIN ZİYARETLERİNİ MEDİASA'YA GERÇEKLEŞTİRDİ!

Kartal Doğa Öğrenci Meclisi t-MBA kapsamında basın ziyaretlerinin ilkini Demet Sabancı Çetindoğan’ın kurucusu olduğu MediaSa A.Ş.’ye gerçekleştirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , hülya köşklü , MediaSa A.Ş. , demet sabancı çetindoğan , World Travel Channel , mcj , ztv

Gezi kanalı World Travel Channel, satış kanalı MCJ ve eğitim kanalı ZTV’nin canlı yayın çekimlerinin yapıldığı stüdyoları ve reji odalarını gezerek yayınlar hakkında bilgi aldılar. Daha sonra İnsan Kaynakları Müdürü Hülya Köşklü ile yaptıkları görüşmede meclis öğrencileri motivasyondan performans değerlendirmeye İnsan Kaynakları hakkında merak ettikleri her şeyi sorma imkânı buldu. Ardından kendisine t-MBA ve öğrencilere kazandırdıkları anlatıldı.