DOĞA OKULLARI'NDA HER YERDE İNGİLİZCE; EDEBİYATTAN SİNEMAYA, SANATTAN TİYATROYA…

Lise öğrencilerimiz İrlandalı oyun yazarı, romancı, öykücü ve şair Oscar Wilde’nin dünyaca ünlü eseri The Canterville Ghost oyunu için Kenter Tiyatrosu'nda!

ETİKETLER : ingilizce , etkinlik , edebiyat , sinema , tiyatro , kenter tiyatrosu , American Drama Group , The Canterville Ghost

İngilizce eğitim modelini, yaşamın içinden sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler ile bir araya getirerek şekillendiren Doğa Okulları, öğrencilerini dili kullanabilecekleri faaliyetler ile buluşturmaya devam ediyor. Kenter Tiyatrosu'nda American Drama Group’un sahnelediği The Canterville Ghost oyunu ile ilişkilendirilmiş İngilizce dersinde öğrencilerimiz oyunun türü, içeriği ve yazarın yaşadığı dönem ile ilgili tarihi, sosyal ve kültürel bilgiler edinirken, sonrasında izledikleri oyunu tahlil ederek eseri edebi açıdan değerlendirme fırsatı buluyor.