DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSİNDEN ANNELERE ‘ANNELER GÜNÜ’ SÜRPRİZİ

Öğrencilerimizin; akademik, kültürel ve sosyal gelişimleri için ön planda tuttuğumuz projelere bir yenisini daha ekledik.

ETİKETLER : öğrenci meclisleri , lise , t-mba , anneler günü , sürpriz , akademik , kültürel , sosyal gelişim , proje

Doğa Okulu Lise Öğrenci Meclisleri 10 Mayıs Anneler Günü için annelerine hazırladıkları etkinliklerle velilerimize çok güzel sürprizler hazırladı. Kimileri restoranda yemek organize etti, kimileri kahvaltı hazırlayıp annesine bizzat kendi servis yaptı, bazıları dışarıya çıkarak tüm annelere karanfil dağıttı, bazıları mumlar yaptı, bazıları kendi yaptıkları aynaları hediye etti, kimileri kendi yaptıkları kolonyaları kendi annelerine hediye etti. Tüm bu hazırlıklar karşısında duygulanan anneler Doğa Koleji’ne bu kadar duyarlı öğrenciler yetiştirdiği için teşekkür etti.