DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSİNDEN EKMEK İSRAFI İLE İLGİLİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Öğrenci Meclisimiz bu yıl da sosyal sorumluluk bilincini göz önüne alarak “Ekmek İsrafı” üzerine seminerlere başladılar.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , ekmek israfı , Bursa İl Toplum Sağlığı Müdürlüğü , 1. Murat İlköğretim Okulu , sosyal sorumluluk

Ekmeğin bir toplum için değerini, tüketim ve daha verimli kullanma yollarını anlatmak ve israfını bir nebze de olsun engellemek için 1. Murat İlköğretim Okulu’nun 4. sınıf öğrencilerine seminer verdiler. Bursa İl Toplum Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile yapılan bu projede onlar ise Sağlıklı Beslenme konusuna değinerek yeni nesile rehber oldular.

Bursa İl Toplum Sağlığı Müdürlüğü’ne, Bursa Çekirge Doğa Okulu Öğrenci Meclisi olarak projemize verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederiz.