DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİ 1 KİTAP 1 UMUT DEDİ!

Öğrenci Meclislerinden anlamlı proje…

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , büşra , sosyal sorumluluk , mehmet ercan , musatafa bozkurt

Doğa Okulları Gaziantep Kampüsü Meclis Öğrencileri, 1 Kitap 1 Umut Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında elde edilen geliri karaciğer kanseri olan 10 yaşındaki Büşra’nın ameliyat olabilmesi için bağışta bulundu.

Meclis öğrencilerimiz, proje kapsamında program yapımcısı ve Yazar Mehmet Ercan ile görüşerek kampüslerine davet etti. Gerçekleşen imza gününde satılan kitaplardan elde edilen gelir Büşra’nın ameliyat olabilmesi için bağışlandı. Aynı zamanda yazar Mehmet Ercan, Büşra için bağışta bulunurken Gaziantepli Sanatçı Mustafa Bozkurt da kampanyaya destek olmak için meclis öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Akademik başarı yanında sosyal sorumluluk projeleri ile kendilerinden söz ettiren meclis öğrencilerimiz fark yaratmaya devam ediyor.