DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİ, DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLADI

t-MBA ile fark yaratan Meclis Öğrencileri tüm kampüslerde birbirinden farklı etkinlikler organize ederek Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı çocuklar ile birlikte kutladı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , dünya çocuk kitapları haftası , çocuk esirgeme kurumu , bitlis , devlet okulları

Kitap Fuarları ziyaret edilerek çocuklar için birbirinden güzel kitaplar alındı. Kitap toplama kampanyaları başlatıldı, toplanan kitaplar kütüphaneleri boş olan devlet okullarına bağışlandı. Rehabilitasyon merkezleri ve hastanelerin çocuk bölümleri ziyaret edildi. Meclis öğrencilerimiz, hastanede yatan çocukların bu anlamlı gününü kutlayarak boyama kitabı hediye etti. Birlikte boyama kitapları boyandı ve çocuklar ile sohbet edildi. Çocuk Esirgeme Kurumlarına gidilerek oyuncak hediye edildi. Tüm çocuklara dokunmak isteyen Meclis Öğrencilerimiz, Bitlis’te yanan bir okulun kütüphanesi için 18 koli kitap gönderdi. Kendi okullarını ve devlet okullarını unutmayan öğrencilerimiz kitap okuma saatleri düzenleyerek çocuklara hikayeler, masallar okudu. Kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta başlaması gerektiğini belirten Meclis Öğrencilerimiz bireyin kişisel gelişimi, hayal dünyası, fikir yapısı ve sözcük dağarcığının artması için Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı anlamlı bir şekilde kutladı.