DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİ İSG YÖNETMELİĞİNE UYGUN BİR ŞEKİLDE KAMPÜSLERİNİ DENETLEDİ!

Öğrenci merkezli Doğa Okulları, tüm kademelerinde olduğu gibi tesis yönetiminde meclis öğrencilerine söz hakkı tanıyor.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , denetleme , kampüs , isg

Kampüslerin aylık denetimi tesis Müdürleri eşliğinde bizzat Öğrenci Meclisleri tarafından yapılarak yaşadıkları alanların iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliğine uygunluğu kontrol edildi. Okulda kullanılan cihazların aylık bakım kontrollerinden başlayarak, yemekhane temizliği, depolarda mevcut olan ürünlerin son kullanım tarihleri, danışma ve güvenlik hizmetleri, revirde bulunması gereken araç ve gereçler, öğrenci servisleri ve hijyen koşulları dahil tüm kampüs İSG koşullarına göre denetlendi.

t- MBA programı ile derslerde gördükleri teorik bilgileri deneyimleyerek ve yaşayarak öğrenme fırsatı bulan Öğrenci Meclisleri, gerçekleştirdikleri tesis denetleme projesinde yönetim ve organizasyonunun nasıl olması gerektiğinin yanı sıra yaşadıkları alanların sağlık ve güvenlik koşullarına uygun olabilmesi için gerekli kriterleri öğrenerek yerinde gözlemleme imkanına sahip oldu.