DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİ KARDEŞLERİNE SINAV KAYGISI SEMİNERİ VERDİ

t-MBA öğrencilerimizden, devlet okullarında sınav kaygısı eğitimi...

ETİKETLER : sınav kaygısı eğitimi , t-mba , öğrenci meclisi , kartal doğa koleji

Kartal Doğa Lise Öğrenci Meclisi, Yavuz Selim Ortaokulu öğrencilerine "Sınav Kaygısı" adı altında sınavın ne olduğu, kaygı ve stresin ne olduğu, sınav öncesi-esnası-sonrası yapılması gerekenleri ve bu başarıyı süreklilik haline nasıl getirebilecekleri konusunda bir sunum yaptı.

Stresi tetikleyen faktörler gibi başlıkları devlet okulunda öğrenim gören 7. ve 8. sınıflara anlatan meclis öğrencileri önceki sınav tecrübeleri ile SBS ve TEOG karşılaştırması yaparak öğrencileri rahatlattılar, interaktif oyunlar oynattılar ve öğrenciler ile soru-cevap etkinliği yaptılar. Ortaokul öğrencileri kendilerine sunum için teşekkür ederken meclis öğrencileri de onlara paylaştıkları tecrübeleri kullanarak iyi bir sınav geçirmelerini diledi.