DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİ LİDERLİK EĞİTİMLERİNE AVRUPA’DA BAŞLADI

Tüm Türkiye’deki Doğa Okulu öğrenci meclisi başkanları Avrupa liderlik eğitim turunda buluştu.

ETİKETLER : Öğrenci meclisleri , t-mba , avrupa , liderlik , eğitim , tur , yönetim , organizasyon , kriz yönetimi , beden dili , iletişim , takım çalışması

Meclis Başkanlığı görevine geldikten sonra ile eğitimlerini Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde gerçekleştiren meclis başkanları 2014-2015 yılında yapacakları tüm projelerini bu gezide planladı. Onursal başkanların deneyimleri ve birikimlerini aktardıkları Meclis Avrupa eğitim turu Doğa Koleji'ne özgü t-MBA'in ayrıcalığını bir kez daha ortaya koydu. Yunanistan, Roma, Vatikan, Floransa, Pisa, Nice, Cannes, Monaco, Monte Carlo, Milano, Venedik gibi birçok yeri gezen meclis başkanları bu ülkelerin kültürlerini tanıyarak kişisel gelişimleri konusunda uluslararası vizyon kazandı.

Meclis başkanları gezi süresince; yönetim ve organizasyon, kriz yönetimi, beden dili, iletişim, takım çalışması, liderlik vb. konularda çeşitli eğitimler aldı. Ayrıca yıl içinde oluşturacakları projeleri nasıl en iyi şekilde planlamaları gerektiği hakkında da geniş bir bilgi sahibi oldu.