DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ULUSLARARASI SOSYAL SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE DUBAI'DE

Sosyal Sorumluluk bilinci sınırları aştı! Al Diyafah High School ile Çamlıca Doğa Okulu öğrenci meclislerinin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi Dubai’de ses getirdi!

ETİKETLER : dubai , Burj Khalafi , Dubai museum , sosyal sorumluluk , menzil karnavalı , sosyal sorumluluk , t-mba , Doğa Okulu öğrenci meclisleri

Doğa Okulu öğrencileri ve AL Diyafah High School öğrencileri Dubai’de bulunan ve işçi kamplarında yaşayan Hindistanlı ve Pakistanlı vatandaşlara yardımda bulunuyor. Öğrencilerimizin okulumuzu ve t-MBA eğitim sistemini anlattıkları ve ardından Al Diyafah öğrencileri ile yetenek yarışmasına katıldıkları etkinlikte Türk kültürünü de anlatan öğrencilerimiz Dubai’deki arkadaşları ile birlikte harika vakit geçirdik.

Özel ihtiyacı olan öğrencileri yardım amacıyla düzenlenen Menzil Karnavalı'na katılan meclisler, Dubai Müzesi'ne ve dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalafi gezisi ile etkinliklerine devam etti. Cuma Günü işçi kamplarını ziyaret edecek olan öğrencilerimiz onlar için hazırladıkları hediyeleri bu kamplarda bulunan işçilere teslim edecek.