DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN GÖRME ENGELLİ ARKADAŞLARINA DOKUNUŞ

Çayyolu Doğa Okulu öğrenci meclisi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Görme Engelliler Okulu olan Gören Eller İlköğretim Okulu’na duygu dolu ziyaret gerçekleştirdi.

ETİKETLER : Çayyolu doğa koleji , öğrenci meclisleri , t-mba , Fidan Simay Haliloğlu , gören eller okulu , sosyal sorumluluk , engelliler günü

Görme engelli öğrencilerin verdikleri güzel konser ve muhabbetleri sonrasında Onursal Meclis Başkanı Fidan Simay Haliloğlu’nun yaptığı sevgi dolu konuşma ile ziyaret okul kardeşliği çıtasına taşındı. Engellerin sadece insanların kalbinde olduğunu bir kez daha anlayan Doğa Okulu öğrencileri bundan sonra Gören Eller Okulu öğrencilerinin yazacağı mektuplarla onların gözü ve kalbi olmaya söz verdi.