DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN MÜTHİŞ DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Aldıkları eğitimlerle kariyer ve çalışma hayatına önde başlayan öğrencilerimiz bilgi ve tecrübelerini kardeşleriyle paylaşıyor.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , sınav kaygısı , test teknikleri , eğitim , beykent doğa lisesi , teog eğitimi , sınavda heyecan

Doğa Okulu Anadolu Liseleri öğrenci meclisleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Aldıkları eğitimlerle kariyer ve çalışma hayatına çok önceden hazırlanan öğrencilerimiz edindikleri bilgi ve birikimleri kendilerinden küçük kardeşleriyle paylaşıyor. Beykent Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi sınav kaygısı eğitimi organize etti ve hazırladıkları ikramları ortaokullu kardeşlerşyle paylaştılar. TEOG sınavı öncesi öğrenciler için motivasyon arttırıcı bilgiler verildi.