DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN YILIN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜ

Avcılar Bilim Doğa Anadolu Lisesi Meclis öğrencileri Uğur Polat’a yapmış oldukları anket sonucunda “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” ödülünü verdiler.

ETİKETLER : öğrenci meclisleri , t-mba , uğur polat , en iyi erkek oyuncu , anket , kandemir , oyuncu

Uğur Polat yoğun bir ilgi ile karşılandı. Meclis Öğrencileri Uğur Polat’a bir bilim okulu olan Avcılar Doğa Koleji’nin bilim katını gezdirdiler. Yapılan çalışmaları hayranlıkla izleyen Polat, daha sonrasında öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi. Meclis öğrencilerinin hazırlamış oldukları videoyu büyük bir zevk ve beğeni ile izledi. Ödülünü alırken “benim için alınan en anlamlı ödüldü, bu ödülü gururla kabul ediyorum” dedi. Uğur Polat’a ilgi çok büyük oldu, okulda adeta bir bayram havası hakimdi. Her yerden Kandemir sesleri yükseldi. Uğur Bey bu ilgi karşısında çok mutlu olduğunu söyledi ve böyle güzel organizasyonlar yaptıkları için meclis öğrencilerini tebrik etti.