DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ PEPSICO YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim&İlişkiler Direktörü Sn. Esra İren, Çekmeköy Doğa Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

ETİKETLER : esra iren , pepsico , seminer , Kurumsal İletişim&İlişkiler Direktörü , öğrenci meclisleri , t-mba

Konuğumuz kendi kariyer yolculuğundan bahsederek öğrencilerimize çok değerli önerilerde bulundu. Markalarının bilinmeyen yönleri, şirket işleyişleri, üretim safhaları, tüketici tercih ev algıları gibi bir çok farklı konuda bilgilendirme yapan Sn. Esra İren seminer sonunda öğrencilerimizin merak ettikleri soruları yanıtladı. PepsiCo grubuna ait markalara ürün ve pazarlama inovasyonu içeren projeler hazırlayan öğrencilerimiz konuğumuza bu projelerini sunma imkanı buldular. Öğrencilerimizin iş hayatında bir çok farklı alanda bilgi edinme fırsatı buldukları seminerde soruları samimiyetle cevaplayan ve kıymetli deneyimlerini bizimle paylaşan konuğumuz Sn.Esra İren'e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.