DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ YAŞLILARINI YİNE UNUTMADI; "TORUNUNUZ OLABİLİR MİYİM?"

Doğa Okulu Ortaokul Öğrencileri "Torununuz Olabilir miyim?" Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında huzurevlerine yaptıkları ziyaretlere yılbaşında da devam ederek önemli bir vefa örneği daha gösterdiler.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , torununuz olabilir miyim? , huzurevi ziyareti , proje , Doğa Okulu sosyal sorumluluk projesi

Kurban Bayramı öncesinde huzurevlerini ziyaret eden Doğa Koleji öğrencileri yaşlılarımızı yılbaşında da yalnız bırakmadılar. Huzurevi ziyaretlerinin yanı sıra Doğa Koleji’nin Türkiye’deki bir çok kampüsü iade-i ziyaret kapsamında yaşlılarımızı kendi okullarında da ağırladılar.

Huzurevi sakinleri; müzik dinletisi, drama vb. çeşitli gösterilerin de yer aldığı bu anlamlı yılbaşı programından mutlu olduklarını dile getirirken Doğa Koleji öğrencileri SOES Girişimcilik dersinde kendi hazırladıkları yeni yıl tebrik kartları, gözlük kabı, atkı, bere ve çeşitli hediyelerin yanı sıra bayram ziyaretinde birlikte çektirdikleri fotoğraflardan oluşan bir hatıra panosunu da yaşlılarımıza takdim ettiler.