DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN AIRBUS'A MUHTEŞEM YOLCULUK

Kurtköy Doğa Okulu öğrencileri muhteşem bir gezi gerçekleştirdi.

ETİKETLER : airbus , t-mba , öğrenci meclisleri , yolculuk , gezi , İspanya , Fransa , İtalya , havacılık

Airbus Gezisi kapsamında İspanya, Fransa, İtalya ülkeleri gezildi. Gezinin kalbini oluşturan Airbus uçak fabrikası öğrencilerimizin ilgi odağı oldu. Havacılık ve bağlı bulunduğu tüm sektörler hakkında sektörün liderlerinden teknik bilgiler öğrendiler. Öğrencilerimiz interaktif vizyonun iş yaşamındaki önemini kavramalarının yanında Avrupa'nın en önemli tarihi ve turistik cazibe merkezlerini gezdiler. Kültür, şehirleşme, sosyal yaşam gibi insan hayatını etkileyen temel konularda derin bilgiler edindiler. Doğal hayat içerisinde dilin aktif olarak kullanılması sağlayan öğrencilerimiz gerçekleştirmiş oldukları geziden farklı deneyimler elde ederek ülkemize döndüler.