DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN LONDRA BORSASI SİMÜLASYONU!

Geleceğin CEO’ları Doğa Okulu Lise öğrencileri, İngilizce Londra Borsası simülasyonu British Stock Market çalışması ile dünyanın önde gelen şirketlerini temsil ederek stratejik finansal ve yönetimsel planlamalar gerçekleştirdiler.

ETİKETLER : londra borsası , simülasyon , ingilizce , ceo , gele müdür , sunum , British Stock Market , finans , strateji , yönetim

Uygulanan İngilizce simülasyon ile öğrencilerimiz temsil ettikleri şirketlerin yatırım planlamalarını yaparak düşünme ve yönetimsel becerilerini geliştirirken İngilizce’yi aktif olarak kullanma fırsatı yakaladılar. Her bir şirketi temsil eden şirket CEO ve genel müdür yardımcıları yapılan simülasyonda kendi şirketlerini büyütmek ve geliştirmek için birbirleri ile yarıştılar.