DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ'NDEN BAŞARILI SEMİNERLER DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR…

Dünyanın en inovatif eğitimi seçilen t-MBA, öğrencilere kattığı değer ile eğitim ve iş hayatına renk vermeye devam ediyor. t-MBA’in önemli derslerinin bilgilerini içeren ve kazanımlarını yansıtan etkinlikler Doğa Okulları’nın tüm kampüslerinde önemli başarılara imza atıyor.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , seminer , başarı , inovatif

Uluslararası t-MBA dersleri kapsamında Doğa Okulları Çekmeköy Kampüsü Lisesi t-MBA Öğrencileri, BASF Ortadoğu -Kuzey Afrika ve Türkiye Satış ve Endüstri Müdürü Tanju Cepheli’yi ağırladı. Başarı hikayesini t-MBA öğrencileri ile paylaşan Cepheli, BASF ile yollarının nasıl buluştuğu büyük bir firmada yükselme basamaklarının sırrını anlatarak 9 ve 10 sınıf t-MBA öğrencilerinin sorularını cevapladı. t-MBA öğrencilerinin düzenlediği başarılı seminer sonrasında BASF, t-MBA öğrencilerine mesleki gözlem hakkı tanıyacakları sözü verdi.

Doğa Okulları Çamlıca Kampüsü t-MBA Öğrencileri yine çok önemli  konukları ardı ardına ağırladı. TEMSA’nın eski CEO’su şimdinin melek yatırımcısı Mehmet Buldurgan’ı ağırlayarak girişimcilik bilincini ve potansiyellerini ortaya çıkarmak için bilgi ve birikimlerini paylaştı. Öte yandan Çamlıca Kampüsü’nde t-MBA öğrencileri bir başka konuğu daha ağırladı. İş dünyasında kariyer hayatı çok önemli bir başarı hikayesi olan ünlü Kiğılı Giyim Mağazaları zincirinin kurucusu ve sahibi ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkan vekilliği de yapmış olan iş adamı Abdullah Kiğılı’yı ağırladılar. Hayatı başarılarla dolu olan Kiğılı, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. t-MBA öğrencilerinin hazırladığı organizasyonu çok beğenen Kiğılı, bu etkinliklerin kazanımlarından bahsederek t-MBA öğrencilerini kutladı. Akademik başarı ve sosyal başarının önemli bir adımı olan t-MBA’in başarılı öğrencileri Voscreen’in Proje Tasarımcısı Deniz Dündar’ı Çamlıca Kampüsü’nde ağırlayarak interaktif İngilizce öğretmeyi amaçlayan projesini  t-MBA öğrencileri ile paylaştı. Takipçilerin en çok ilgi gösterdiği görseller, sinema filmleri, diziler, şarkılar, belgeseller, gibi içeriklerle desteklenen projenin başarılı olması halinde, farklı dillerin de projeye eklenmesi amaçlandığını dile getirdi.  Çamlıca Kampüsü t-MBA Öğrencileri’nin düzenlediği önemli bir seminer de  ABD merkezli, dünyanın en büyük yarı iletken üreticisi olan Intel şirketinin Orta Doğu Bölge Yöneticisi Ali Rıza Küçük oldu. Bilgisayarların, büyük kısmında Intel işlemcilerinin kullanılması, önceden sadece bilgisayar üreticilerinin bildiği mikroişlemci markasını, kullanıcılara da öğreten Intel öğrenciler, tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Doğa Okulları Sakarya Kampüsü Lisesi t-MBA Öğrencileri’nin Ticaret Hukuku dersine yönelik olarak düzenlediği seminerin konuğu, Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan oldu. Mesleki tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaşmak üzere t-MBA öğrencileri ile bir araya gelen Av. Kazan, t-MBA öğrencilerinin hukuk ile ilgili bilgileri karşısında şaşırdığını ve mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Doğa Okulları Cevizlibağ Kampüsü t-MBA Öğrencileri ise; Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman’ı kampüslerinde konuk etti. Mehmet Durman, t-MBA öğrencilerine üniversite sistemi ve tercihleri, üniversite sınavına nasıl hazırlanmak gerektiği, Bolongna Süreci, meslek seçimi, eğitim sistemi, yurt dışı ve Türkiye'de eğitim gibi birçok önemli konuda bilgi verdi.

Dünyanın en önemli ve son dönem başarılı eğitim programı olan t-MBA, yetiştirdiği öğrencilerinin düzenledikleri başarılı seminer ve etkinliklerle 2015 -2016 eğitim yılına dolu dolu devam ettiğini gösterdi. Bir kez daha başarısını ve değerini kanıtlayan t-MBA öğrencileri, Doğa Okulları kampüslerini ziyaret eden iş dünyasının önemli konuklarını ağırladılar. Büyük bir özen ve detaylı çalışmalarla düzenlenen seminerler karşısında konuklar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Profesyonelce hazırlanan t-MBA seminerleri için t-MBA öğrencilerini kutladılar.