DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE İNOVASYON HAFTASI’NA DAMGASINI VURDU!

t-MBA öğrencileri hiç bir inovasyon etkinliğini kaçırmıyor, uluslararası etkinliklerde başarılı bir katılım sergileyerek takdirleri toplamaya devam ediyor.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , inovasyon haftası , harbiye

Hızlı bir tempoyla değişen dünyada, farkındalık yaratacak yeni fikirlerin paylaşıldığı Türkiye İnovasyon Haftası, bu yıl da insan yaşamının bütün alanlarını etkileyen bilim, inovasyon, teknoloji, tasarım, e-ticaret, girişimcilik, akıllı kentler, nanoteknoloji, müzik, tıp ve iş dünyasının dünya yıldızlarının ağırlandığı organizasyona Doğa Okulları t-MBA Öğrencileri de katıldı. Aldıkları eğitim alt yapısında da girişimcilik ve inovasyon konularının yer aldığı projelerine önemli adımlar kazandıracak olan etkinlikleri katılmayı önemseyen t-MBA öğrencileri, katıldıkları etkinlikte yine ilgi odağı oldular.

Türkiye’nin geleceğini inşa etme adına 3-4-5 Aralık 2015 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi Harbiye'de buluşan birçok inovasyon gurubu ile çok sayıda üst düzey yönetici ve yönetici adayını bir araya getiren Inovasyon Haftası’nda t-MBA öğrencileri hazır bulundu.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Gazeteci Vahap Munyar gibi Türkiye’nin çok önemli iş adamları, gazetecilerinin, girişimcilerinin konuşmacı olarak yer aldığı üç gün süren bu önemli etkinlikte, t-MBA öğrencileri Ali Koç ile sohbet etme fırsatı buldular. Ali Koç’a uluslararası bir eğitim olan t-MBA’den bahseden t-MBA öğrencileri, girişimcilerin açtığı standları ziyaret ederek ürünler hakkında bilgi aldılar. Lise çağında girişimci adayı olarak birçok projeye imza atmış t-MBA öğrencileri ile sohbet etmeye ve resim çekinmeye gelen katılımcılar vardı. t-MBA öğrencilerine övgü dolu sözlerle takdirlerini belirten konuklar, öğrencilerden dünyanın en inovatif eğitim programı seçilen t-MBA programı ile ilgili bilgi aldılar.