DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ “CREATIVITY AND EDUCATION” PROJESİ İLE EĞİTİME DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR!

Doğa Okulları Acıbadem Bilim Kampüsü, Alanya Kampüsü, Sakarya Kampüsü, Düzce Kampüsü t-MBA öğrencileri yoğun araştırma dönemi ile 7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin zorlandıkları derslerde destek olmak amacıyla kolları sıvadılar.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , cerativity , education , proje , eğitim , destek

Birebir anketlerle belirlenen dersler üzerine yoğunlaşan t-MBA öğrencileri matematik, kimya, yabancı dil gibi derslere eğitsel oyunları da katarak destek olmaya çalıştılar. Sosyal ve akademik bilgi ve beceriyi geliştirmeyi hedefleyen t-MBA, eğitimin kalıcılığını sağlamayı hedef alarak t-MBA öğrencilerini yetiştirmektedir. Dünyanın en inovatif eğitimi ile derslerini keyifli bir öğrenme alanı olarak gören ve kalıcı eğitimle yetişen öğrenciler, aynı hazzı 7. ve 8. sınıf kardeşleriyle paylaşmak istediler. Yapılan anketlerde matematiğin ve yabancı dilin en zorlanılan dersler olduğunu saptayan t-MBA öğrencileri kimi zaman eğitsel oyunlarla kimi zamanda TEOG’da çıkan geçmiş yılların sorularını çözerek ders işlediler.

Özgüvenin esas alındığı bir eğitimle çok daha başarılı olacaklarını vurgulayan t-MBA öğrencileri, kimya dersinde elementleri kartlara yazarak, Almanca dersinde top atışı ile kelime avcılığı, insan kaynakları dersinde mülakat yaparak, eğitsel oyunlar oynadılar.

t-MBA öğrencilerinin yürüttüğü “Creativity, Culture and Education” projesi kapsamında, öğrencilerin bakış açısıyla derslerin daha keyifli hale geldiğini öğrenci kardeşlerine ispatlamış oldular.