DOĞA OKULLARI t-MBA ZİRVESİ 7 YAŞINDA!

Doğa Anadolu Liseleri’nin özgün eğitim modeli t-MBA (MBA for teenagers) kapsamında her sene düzenlenen t-MBA Zirvesi 7 yaşında...

ETİKETLER : t-mba , lise eğitimi

Doğa Anadolu Liseleri’nin özgün eğitim modeli  t-MBA (MBA for teenagers) kapsamında her sene düzenlenen t-MBA Zirvesi bu yıl, 2 Nisan’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştiriliyor. Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan t-MBA Zirvesi’nin teması “İletişim”.

Açılış konuşmasını Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan'ın yapacağı zirvenin konukları arasında, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Global İnovasyon Grup Başkanı Ali Ülker, Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder, Promethean Uluslararası Başkanı Eugene Viscovic, Doğa Koleji’nde t-MBA eğitimi alan ve iş hayatına başarılı bir giriş yapan Kadir Slocum bulunuyor.

t-MBA ile Geleceğin Girişimcilerini Yetiştiriyoruz

Doğa Okulu liselerinde uygulanan ve benzersiz bir eğitim modeli olan t-MBA, öğrencileri hem iş hayatına hem de üniversiteye hazırlıyor. Bu model sayesinde öğrenciler, kendi potansiyellerini, başarılı yönlerini, ilgi alanlarını yaşayarak keşfediyor ve kariyerlerini bu doğrultuda inşa ediyorlar.