DOĞA OKULLARI TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ TENİS TURNUVASINI DESTEKLİYOR!

Spora ve sporcuya verdiği değerle dünya şampiyonlukları kazanan, sporun her dalında başarılı gençler yetiştiren Doğa Okulu ülkemizin en köklü tenis turnuvalarından TED Seniors Cup’ı destekliyor.

ETİKETLER : 6. TED İstanbul Seniors Cup , TED Spor Kulübü , tenis , spor , turnuva , etkinlik , Çarkıfelek

27 Mayıs - 07 Haziran tarihinde gerçekleşecek 6. TED İstanbul Seniors Cup ülkemizin en önemli tenis turnuvaları arasında yer alıyor. Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden olan TED (Tenis, Eskrim, Dağcılık) Spor Kulübü tesislerinde organize edilen turnuvaya ulusal ve uluslararası birçok oyuncunun yanı sıra sanat, spor ve iş dünyasından ünlü kişiler katılıyor. TED İstanbul Seniors Cup bu yıl 20 kategoride gerçekleşecek. Türkiye genelinden kadın ve erkek yaklaşık 1000 tenisçinin katılacağı turnuva her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanlı karşılaşmalara ev sahipliği yapacak. On gün sürecek olan turnuva görkemli kupa töreni ile sona erecek.

Türkiye’nin tanınmış sanatçı ve iş insanlarının da katıldığı turnuvada bu sene Hülya Avşar, Ferhat Göçer, Bedri Baykam, Cansel Elçin, Behzat Gerçeker, Ömür Gedik, Hakan Ural, Helin Avşar, Harun Tan, Erol Aksoy, Fatih Edipoğlu, Vedat Başaran, Ömer Aras gibi ünlüler kupaya ulaşmak için mücadele verecek.

Doğa Koleji, turnuva boyunca çocuklara yönelik etkinlikleri ile tenis heyecanına eğlence katıyor. Doğa Okulu standını ziyaret eden minik tenis severler Playstation Tenis Turnuvası ile tenis heyecanını dijital ortamda sürdürüyor; Kid’s Athletics Oyunları ile minik ziyaretçiler atletizmin eğlenceli yüzüyle tanışıyor; Ekoloji Etkinliği ile rengarenk saksılar yaratıyor; çeşit çeşit Maketler yapıyor; Çarkıfelek oyunu ile tenis bilgilerini yarıştırıyor. Doğa Okulu ile eğlence ve heyecan hiç bitmiyor.

6. TED İstanbul Seniors Cup