DOĞA OKULLARI’NDA BÜYÜK REKABET!

Her yıl Doğa Okulları’nın en önemli projelerine önderlik yapan Meclis Başkanları, seçimi kazanabilmek için çetin rekabetin yaşandığı propaganda çalışmalarında yine yaratıcılıklarından söz ettirdiler.

ETİKETLER : t-MBA , öğrenci meclisleri , seçim , başkanlık , oy , demokrasi , başarı , rekabet

Kimi başkan adayları vaatlerini anlatan videolar hazırladı, kimi vaatlerini kürsüde anlattı, kimi ise seçmenlerini etkilemek için onlara keyifli organizasyonlar düzenledi. Başkan adayları, ön plana çıkabilmek için birbirinden etkileyici pankartlar, afişler hazırladı.

Seçmenlerin, başkan adayları için verdiği destek ise  görülmeye değerdi. Gerçek bir seçim havası esen Doğa Okulları’nda öğrenciler, kendilerini temsil edecek meclis başkan adaylarının isimlerinin yer aldığı oy pusulalarıyla oy kullandı. Demokratik ortamda oylarını kullanan geleceğin yöneticileri, şimdiden karar sürecinin önemini yaşamış oldu.

Doğa Okulları’nın ulusal ve uluslararası projelerinin mimarları olan meclis başkanları, tüm Türkiye’de Doğa Okulları’nda gerçekleşen demokratik seçimlerle belirlendi. Meclis başkanları, alt başkanlıkların ve komisyonların belirlenmesi için keyifle ve heyecanla iş başı yaptı. Şimdi meclisler içinse başarı zamanı!...