DOĞA OKULLARI’NDA CUMHURİYETİMİZİN 92. YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI!

Doğa Okulları Öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tüm kampüslerimizde büyük coşku ile kutladı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , cumhuriyet bayramı , Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Doğa Nesli, Cumhuriyetimizin 92. Yılını hazırlamış oldukları birbirinden anlamlı etkinlikler ile kutladı. Meclis öğrencilerimiz, kendi tasarımları olan "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" temalı kalemleri, kurabiyeleri, bayrak ve t-shirtleri kendi elleri ile velilerine ve sokaklarda bayram coşkusunu yaşayan insanlara dağıttı. Ünlü isimler kampüsleri ziyaret ederek öğrencilerimiz ile “Cumhuriyet” konulu röportajlar gerçekleştirdi. Şiirler okundu, marşlar söylendi, Cumhuriyet ve Kurtuluş Savaşı'nı anlatan gösteriler sahnelendi. Anaokulundan liseye kadar tüm öğrenci, yönetici ve öğretmenlerimiz Doğa Kampüsleri'nde, Cumhuriyet Bayramı ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadeleye destek olan tüm kahramanlarımız anısına gerçekleştirilen törenle anıldı.