DOĞA OKULU’NDA KIŞ ŞENLİKLERİ MUHTEŞEM ORGANİZASYONLARLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

t-MBA öğrencilerinin düzenlemiş olduğu Doğa Okulu Kış Şenlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşemdi.

ETİKETLER : kış şenliği , t-mba , öğrenci meclisi , kışa merhaba , organizasyon , şenlik

Doğa Koleji’nin kendi kampüslerinde düzenlediği Kış Şenliklerit-MBA öğrencilerinin gündemine oturdu. Tüm organizasyonu öğrencilerimizin düzenlediği, kazanılan gelirin sosyal sorumluluk projesi ile bütünleştirildiği şenlikler tüm eğitim çevrelerinde takdir ile karşılandı. Şenliklerde  t-MBA öğrencileri, t-MBA eğitimini ve bu kapsamda yapılan çalışmalarını katılımcılara anlattılar.

Florya Doğa Koleji'nde t-MBA öğrencilerinin piano, rap, ritim, rock müzik performansları ile müzik dinletisi sunuldu. Halk oyunları ve skeç gibi gösterilerin de olduğu organizasyona ünlü klarnetçi Serkan Çağrı ve Sanatçı Volkan Arslan da katılarak performanslarıyla katılımcılara eğlenceli saatler yaşattılar.

Sarıyer Doğa Koleji’nde ise t-MBA öğrencileri tarafından organize edilen, ÇOKSEV ile beraber Cerrahpaşa Pediatri Onkolojisi Bölümü'ne yardım amaçlı düzenlenen Kış Şenliği sayesinde kanserle mücadele eden arkadaşlarına yardım etmek istediler.

Nazilli Doğa Koleji'nin tiyatro salonunda öğretmenler ve öğrenciler tarafından müzik ziyafeti verildi. Şehnaz SADIK ve grup arkadaşlarıyla keyifli bir konser gerçekleşti. Konserin ardından Nazilli Doğa Okulu t-MBA öğrencileri ve tüm şenlik katılımcıları hep bir ağızdan ayakta İzmir Marşı'nı söylediler.

Başakşehir Doğa Koleji, öğrenci meclisi tarafından t-MBA kapsamında gerçekleştirilen kış şenliği ve kadınlar gününü coşkulu bir şeklide kutladı. İstanbul konseptli kış şenliğimizin teması ''kadınlarımız''dı. Günümüzde kadına yönelik şiddetin çoğalması gibi hassas bir durum üzerine öğrencilerimiz anlamlı bir şarkı bestelediler ve bunu konuklarımızla paylaştılar.

Hadımköy, Beykent,  Cevizlibağ,  Afyon Doğa Koleji Kampüslerinde ise t-MBA öğrencileri düzenledikleri şenliklerde konserlerin, eğlenceli aktivitelerin yanı sıra katılımcılarına titizlikle hazırladıkları ikramlarla büyük bir ziyafet verdiler.

Doğa Okulu t-MBA öğrencileri bu önemli organizasyonlar sonrası katılımcılarla sık sık fotoğraf çektirerek bu güzel günlerini ölümsüzleştirdiler.