DOĞU AKDENİZ DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSİ'NDEN CUMHURBAŞKANI DERVİŞ EROĞLU'NA DAVET

Doğu Akdeniz Doğa Okulu Öğrenci Meclisi, Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'na ziyarette bulundu.

ETİKETLER : doğu akdeniz doğa koleji , cumhurbaşkanı , derviş eroğlu , ziyaret , t-mba , öğrenci meclisi , kariyer zirvesi , zirve , davet

t-MBA eğitimi konusunda bilgi alan Derviş Eroğlu, öğrencileri yetenek ve eğilimleri doğrultusunda üniversiteye ve hayata hazırlayan t-MBA'in, öğrenciler ve başarılı bireylere sahip bir millet için büyük bir kazanım olduğunu dile getirdi. t-MBA Kariyer Zirvesi davetiye takdimi için gerçekleştirilen ziyarette Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, öğrenci meclisinin davetinden çok mutlu olduğunu, zirveye katılacağını dile getirdi.